Bijbeltekst
Jesaja 43:2
11
Herziene Statenvertaling
Wanneer u zult gaan door het water, Ik zal bij u zijn, door rivieren, zij zullen u niet overspoelen. Wanneer u door het vuur zult gaan, zult u niet verbranden, geen vlam zal u aansteken.
Herziene Statenvertaling ┬ę Stichting HSV en Royal Jongbloed 2010-2017
9 Kruimels
Kaart - Jesaja 43:2 - Wanneer Je door het Water Gaat
Kaart - Jesaja 43:2 - Wanneer Je door het Water Gaat
Christelijke enkele kaart aan de hand van Jesaja 43:2 "Wanneer je door het water gaat, zal Ik bij je zijn, rivieren zullen je niet overspoelen." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Notitieboekje - Jesaja 43:2 - Zilvergrijs
Notitieboekje - Jesaja 43:2 - Zilvergrijs
Jesaja 43:2
6013925768775
Je idee├źn, aantekeningen, gedachtespinsels of notities van de preek. Een christelijke notitieboek ([aantal-paginas:VALUE_IS_UNDEFINED]) moet je eigenlijk altijd bij je hebben om snel iets te kunnen noteren. Dit is dan ook een stijlvol en praktisch notitieboek dat je voor veel doeleinden kunt gebruiken. Het notitieboek aan de hand van Jesaja 43:2 heeft een hardcover omslag en een praktisch sluitelastiek, penlus, leeslint en kapitaalbandjes in een kleur die matcht met de omslag. Het A5-formaat (21,1 cm ├Ś 15,5 cm ├Ś 1,5 cm) maakt dat je het notitieboekje makkelijk overal mee naar toe kan nemen.
Pet - Isaiah 43:2
Pet - Isaiah 43:2
Jesaja 43:2
Vaderdag
6095500002016
Wil jij je geloof letterlijk (uit)dragen? Deze 100% katoenen pet met een geborduurde opdruk is precies met dat doel door ons ontworpen! Op de pet staat de tekst 'Isaiah 43:2, waar staat: 'Moet je door het water gaan ÔÇô Ik ben bij je; of door rivieren ÔÇô je wordt niet meegesleurd. Moet je door het vuur gaan ÔÇô het zal je niet verteren, de vlammen zullen je niet verschroeien. Deze tekst mag dus een dagelijkse herinnering zijn dat we niet alleen zijn, ook al is ons leven soms zwaar. Met God aan onze zij kunnen we elke storm in ons leven aan!
Jesaja 43:2
Jesaja 43:2
Dit zegt Jahweh, jouw God die ├şs. Laat het even tot je doordringen wat hier ook boven staat. Want het is jouw Schepper, de Allerhoogste, Almachtige, jouw Maker die dit zegt: ÔÇťIk heb je verlost. Ik heb je bij je naam geroepen. Jij bent van Mij.ÔÇŁ God ro
Jesaja 43:2
Jesaja 43:2
Bij het begin van een nieuwe reis of een nieuw avontuur kan de onbekendheid van de dingen die komen je soms aanvliegen. Ik sprak een paar jaar geleden iemand en die zei dat ze bang was dat ze zoveel dingen niet meer zou mogen doen als ze christen was en d
Jesaja 43:2
Jesaja 43:2
Wanneer u zult gaan door het water, Ik zal bij u zijn, door rivieren, zij zullen u niet overspoelen. Jesaja 43:2a
Jesaja 43:2
Jesaja 43:2
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ÔéČ40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
┬ę 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels