Bijbelgedeelte
Psalm 147
19
Herziene Statenvertaling
1
Halleluja! Het is immers goed om voor onze God psalmen te zingen, want dat is lieflijk. Hem past een lofzang!
2
De HEERE bouwt Jeruzalem weer op, Hij verzamelt Isra├źls verdrevenen.
3
8
Hij geneest de gebrokenen van hart, Hij verbindt hen in hun leed.
4
8
Hij telt het aantal sterren, Hij noemt ze alle bij hun naam.
5
1
Onze Heere is groot en geweldig in kracht, Zijn inzicht is onmetelijk.
6
De HEERE houdt de zachtmoedigen staande, de goddelozen vernedert Hij, tot de grond toe.
7
Zing voor de HEERE een beurtzang met dank zegging , zing psalmen voor onze God met de harp,
8
Die de hemel met wolken bedekt, Die de aarde van regen voorziet, Die het gras op de bergen doet groeien;
9
Die aan het vee zijn voedsel geeft en aan de jonge raven wanneer zij roepen.
10
Hij vindt geen vreugde in de kracht van het paard, Hij schept geen behagen in de spierkracht van de man.
11
De HEERE is goedgezind voor wie Hem vrezen en op Zijn goedertierenheid hopen.
12
Jeruzalem, roem de HEERE , Sion, loof uw God.
13
Want Hij maakt de grendels van uw poorten sterk, Hij zegent uw kinderen in uw midden.
14
Hij doet in uw gebied vrede heersen, Hij verzadigt u met het beste van de tarwe.
15
Hij zendt Zijn bevel naar de aarde: Zijn woord loopt zeer snel.
16
Hij geeft sneeuw als wol, Hij strooit rijp uit als as.
17
Hij werpt Zijn ijs als stukken; wie is bestand tegen Zijn koude?
18
Hij zendt Zijn woord en doet dat alles smelten, Hij doet Zijn wind waaien, de wateren stromen.
19
Hij maakt Jakob Zijn woorden bekend, Isra├źl Zijn verordeningen en Zijn bepalingen.
20
Zo heeft Hij voor geen enkel ander volk gedaan; die kennen Zijn bepalingen niet. Halleluja! Laat de schepping God loven
Herziene Statenvertaling ┬ę Stichting HSV en Royal Jongbloed 2010-2017
13 Kruimels
Kaart - Psalm 147:3 - Hij Lijmt, Maakt Heel
Kaart - Psalm 147:3 - Hij Lijmt, Maakt Heel
Christelijke enkele kaart aan de hand van Psalm 147:3 "Hij Lijmt, Maakt Heel." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Poster - Psalm 147:4 - Hij Telt de Sterren
Poster - Psalm 147:4 - Hij Telt de Sterren
Christelijke poster aan de hand van Psalm 147:4 "Hij telt de sterren en kent ze zelfs bij naam." gedrukt op duurzaam en stevig 350 grams papier met een matte look. Het papierformaat van de poster is A4 (29,7 cm ├Ś 21 cm ├Ś 0,1 cm). De poster wordt plat verzonden in een op maat gemaakte verpakking die extra bescherming geeft. Als de poster toch beschadigd raakt tijdens de verzending sturen wij kosteloos een nieuwe naar je op. Op de achterkant van de poster staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Tip: Het papier van de poster is stevig genoeg om deze zonder hulpmiddel tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. De poster wordt dan ook los geleverd, dus zonder eventueel afgebeelde klemborden en hangers. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [posterhouders](/producten/hangers-en-houders).
Kaart - Kinderen - Psalm 147:4 - Hij Telt de Sterren
Kaart - Kinderen - Psalm 147:4 - Hij Telt de Sterren
Christelijke enkele kaart aan de hand van Psalm 147:4 "Hij telt de sterren en kent ze zelfs bij naam." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Zo groot is God
Zo groot is God
Heb je er wel eens over nagedacht waarom de aarde de maan nodig heeft? Weet jij hoe draaikolken ontstaan? Of hoe iets juist in het donker licht kan gaan geven? Heb je je wel eens afgevraagd hoe vogeltjes eigenlijk leren zingen? Wist je dat er Iemand is die al dit soort vragen kan beantwoorden, en ook alle andere vragen die jij in je leven kunt hebben? In Psalm 147 kun je lezen: 'Onze God is geweldig. Zijn kracht is onbegrensd. Wij zullen nooit kunnen bevatten wat Hij weet en doet.' In Zo groot is God! leer je nieuwe dingen over God en alles wat Hij heeft gemaakt. Maar het is zeker ook de bedoeling dat je Hem persoonlijk beter leert kennen. Je treft in dit dagboek stukjes aan over: ruimte en tijd de aarde en het weer planten en het klimaat ons lichaam, onze emoties en onze fantasie dieren; over hun gewoontes en woonomgeving en nog veel meer onderwerpen! Dit nieuwe dagboek van Louie Giglio is de opvolger van Niet te geloven. (En als je die nog niet hebt gelezen, kun je de volgorde ook gewoon omdraaien!) Leer de grootheid van God kennen vanuit de schepping!
Psalm 147:3
Psalm 147:3
Deze woorden in deze Psalm raken me, juist nu. Het is onze grote God die, ondanks alles, altijd opricht. Hij bedekt de hemel met wolken, laat het regenen en het gras groeien. Hij sterkt de grendels van je poorten (!), zegent je zonen. Hij geeft vrede.
Psalm 147:3
Psalm 147:3
Lieve vader, vandaag kom ik voor U met de vraag of u mijn gekwetste hart wilt helen. Help me te onthouden dat uw liefde groter is, uw vrede sterker en uw beloften groter dan alles wat mij dreigt te overkomen. In Jezus naam amen!
Psalm 147:4
Psalm 147:3
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ÔéČ40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
┬ę 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels