Home > Kruimels > Bijbelteksten > 2 Kronieken
Bijbelteksten 2 Kronieken

Bijbelboek 2 Kronieken

Het Bijbelboek 2 Kronieken. 2 Kronieken bevat 822 Bijbelverzen verdeeld over 36 hoofdstukken. Daarin komen 64 titels voor. We hebben inmiddels behoorlijk wat kruimels met Bijbelteksten 2 Kronieken gemaakt. Om goed overzicht te krijgen in alle Bijbelteksten met afbeeldingen die we gemaakt hebben zijn deze onderverdeeld in alle Bijbelboeken uit de Bijbel.

Naast de Bijbelboeken hebben we de Bijbelteksten ook onder gebracht in diverse thema’s. Denk aan thema’s als Bijbelteksten bemoediging, Bijbelteksten liefde en Bijbelteksten overlijden. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar de pagina Bijbelteksten. Hier is een overzicht te vinden van alle thema’s waarin we Bijbelteksten bieden en natuurlijk ook een overzicht van alle Bijbelboeken.

Naar overzicht Bijbelteksten 2 Kronieken

Bijbelteksten 2 Kronieken overzicht

2 Kronieken 15:2

De HEERE is met u, zolang u met Hem bent. Als u Hem zoekt, zal Hij door u gevonden worden, maar als u Hem verlaat, zal Hij u verlaten. 2 Kronieken 15:2

2 Kronieken 16:9

De HEER laat immers voortdurend zijn ogen over de aarde rondgaan en biedt iedereen hulp die hem met heel zijn hart is toegedaan 2 Kronieken 16:9 (Nieuwe Bijbelvertaling)

2 Kronieken 20:6

HEER, God van onze voorouders, U bent God in de hemel en U heerst over de koninkrijken van alle volken. In Uw hand liggen macht en kracht besloten, niemand kan zich tegen U verzetten. 2 Kronieken 20:6

2 Kronieken 25:8

Want in God is kracht om te helpen. 2 Kronieken 25:8         Deze prachtige kruimel is binnenkort als christelijke kaart te koop in onze webshop! Er zijn al wel andere ontwerpen van deze tekst te bestellen!

2 Kronieken 25:8

Want in God is kracht, om te helpen. 2 Kronieken 25:8 Deze kruimel is verkrijgbaar als christelijke kaart in onze in onze christelijke webshop. Wil je meer christelijke kaarten bekijken? Klik dan hier.

2 Kronieken 5:13 en 14

Met z'n allen begonnen ze muziek te maken en te zingen. Ze prezen de Heer met het lied: 'Prijs de Heer, want Hij is goed. Zijn liefde duurt voor eeuwig.' Toen kwam er een wolk die de hele tempel van de Heer vulde. De priesters konden door die wolk niet [...]

Niet de Bijbeltekst kunnen vinden die je zocht?

Op onze pagina Bijbelteksten bieden we een overzicht van alle thema’s en Bijbelboeken waar we Bijbelteksten in aanbieden.

Bekijk alle thema’s
Bekijk alle Bijbelboeken

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Al meer dan 6000 mensen gingen je voor. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair.

[activecampaign form=5]

Je gegevens zijn 100% veilig