Bijbeltekst
Johannes 14:6
12
Herziene Statenvertaling
Jezus zei tegen hem: Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij.
Herziene Statenvertaling © Stichting HSV en Royal Jongbloed 2010-2017
11 Kruimels
Minikaart - Johannes 14:6 - Hij is de Weg de Waarheid en het Leven
Minikaart - Johannes 14:6 - Hij is de Weg de Waarheid en het Leven
Christelijke mini kaart aan de hand van Johannes 14:6 "Bij God is er altijd een weg, 'Hij is de weg, de waarheid en het leven." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A7 (afmetingen 10,5 cm × 7,4 cm × 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Kaart - Johannes 14:6 - Hij is de Weg de Waarheid en het Leven
Kaart - Johannes 14:6 - Hij is de Weg de Waarheid en het Leven
Christelijke enkele kaart aan de hand van Johannes 14:6 "Hij is de Weg de Waarheid en het Leven." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm × 10,5 cm × 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Johannes 14:6
Johannes 14:6
Het gevaar van heel vaak dezelfde woorden horen is dat ze op een gegeven moment hun kracht verliezen. Dat je ze niet meer ziet voor wat ze zijn. Dat je de diepste inhoud ervan niet meer proeft. Zelf lees ik de Bijbel regelmatig in verschillende vertaling
Johannes 14:6
Johannes 14:6
Een bekende uitspraak van Jezus zelf. Maar heb je die uitspraak kunnen vatten? Wat betekent het dat Jezus dit zegt voor jou? Voor de mensen om jou heen? We nodigen je uit om vandaag verder te denken, samen met de Vader (waar je mag komen dóór Jezus), aan
Johannes 14:6
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels