Home > Kruimels > Christelijke spreuken en wijsheden
Christelijke spreuken en wijsheden

Christelijke spreuken en wijsheden

Op zoek naar christelijke spreuken of wijsheden? Neem dan een kijkje op deze pagina. Inmiddels hebben we al enkele honderden prachtige christelijke oneliners verzameld. We bieden helaas nog geen christelijke spreuk van de dag, maar wel een dagelijkse Bijbeltekst. Deze pagina met christelijke citaten en spreuken heeft veel overlap met onze pagina met christelijke quotes.

Wanneer je op zoek bent naar christelijke posters met christelijke spreuken neem dan ook eens een kijkje in onze christelijke webshop. Hier bieden we diverse christelijke posters aan met Bijbelteksten en spreuken. Al de spreuken en wijsheden op deze pagina zijn gemaakt door vrijwilligers die deel uit maken van onze christelijke community.

Christelijke spreuken en wijsheden

kracht, troost, licht

By |22/06/2019|

God, beloofde geen dagen zonder pijn; lachen zonder verdriet, geen zon zonder regen, maar Hij beloofde; Kracht voor de dag, Troost voor de tranen & Licht voor onderweg.

geen zorgen

By |20/10/2018|

Je hoeft je geen zorgen te maken over wie jou wel of wie jou niet leuk vind als de redder van de wereld al gezegd heeft, "Ik hou van je"

Gebed

By |21/08/2018|

Aan het begin van deze nieuwe dag, Heer, kom ik bij U om U te vragen om vrede, wijsheid en kracht. Ik wil de wereld vandaag bekijken zoals U de wereld ziet. Help mij om alleen het goede in ieder persoon te zien. Bescherm mijn oren tegen laster en bescherm [...]

Filippenzen 4:4-6

By |12/08/2018|

Ik vroeg om krachten en God gaf me moeilijkheden om me sterk te maken. Ik vroeg om wijsheid en God gaf me problemen om me te leren ze op te lossen. Ik vroeg om liefde en God gaf me mensen met moeilijkheden om ze te helpen. Ik vroeg om rijkdom [...]

Op zoek naar wat anders dan christelijke spreuken en wijsheden?

We bieden naast christelijke spreuken en wijsheden ook Bijbelteksten, christelijke blogs en christelijke gedichten. We noemen dit kruimels. Daarnaast bieden we in onze christelijke webshop ook diverse christelijke producten als christelijke kaarten, christelijke posterschristelijke boeken en christelijke kalenders.

(Terug) Naar kruimels
Naar de webshop

VERSE KRUIMELS IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. De Bijbeltekst van de dag (dagelijkse Bijbeltekst) is het meest populair. Deze wordt dagelijks aan meer dan 50.000 mensen verzonden.

Je gegevens zijn 100% veilig