Bijbeltekst
Psalm 139:1
7
Herziene Statenvertaling
1
7
Een psalm van David, voor de koorleider. HEERE , U doorgrondt en kent mij.
Herziene Statenvertaling ┬ę Stichting HSV en Royal Jongbloed 2010-2017
6 Kruimels
Kaart - Psalm 139:1 - Hij Omringt Je
Kaart - Psalm 139:1 - Hij Omringt Je
Christelijke enkele kaart aan de hand van Psalm 139:1 "God weet van je af, Hij omringt je. Hij ziet je, waar je ook bent. Zijn hand houdt je vast." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Klein groot wonder
Klein groot wonder
Klein groot wonder vertaalt Psalm 139 naar de leefwereld van jonge kinderen. Belangrijke themaÔÇÖs uit deze geliefde psalm spelen een rol: God heeft je gemaakt, Hij kent je, Hij is altijd dicht bij je. De sfeervolle en kleurrijke illustraties maken het voorlezen en kijken tot een feest.'Toen je nog niet geboren was, maakte God je in de buik van je moeder. Hij kent je. Hij weet waar je heen gaat. Waar je ook bent, God is daar ook!' Een prachtig voorleesboek om cadeau te doen bij geboorte, opdragen of doop. Geschikt voor peuters en jonge kleuters.
Kaart - Psalm 139:1 - Fijne Verjaardag Schoonheid
Kaart - Psalm 139:1 - Fijne Verjaardag Schoonheid
Christelijke enkele kaart aan de hand van Psalm 139:1 "Fijne Verjaardag Schoonheid." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Psalm 139:1
Psalm 139:1
Laatst lag ik in een MRI-tunnel; mijn hoofd vast in een klem. Het benauwde mij plotseling, dat er zoveel in mijn hoofd ontdekt kon worden wat niet goed was. Totdat deze Bijbeltekst mijn gedachten overstemde: God kent mij dieper dan waar zoÔÇÖn MRI kan komen
Psalm 139:1, Psalm 139:2
Psalm 139:1, Psalm 139:2
Bij dit Bijbelvers moet ik direct denken aan dit mooie lied; Heer U doorgrondt en kent mij, Mijn zitten en mijn staan. En U kent mijn gedachten, Mijn liggen en mijn gaan. De woorden van mijn mond O Heer die zijn voor U bekend. En waar ik ook naartoe zou
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ÔéČ40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
┬ę 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels