Good Cook B.V.

Nog geen informatie beschikbaar.
6 Kruimels
Soep. Bouillon. Brood
Soep. Bouillon. Brood
Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als 'soup au pistou' en 'vichyssoise' tot minder bekende combinaties als soep van geroosterde pastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of een gekoelde komkommersoep met dragon. 'Soep. Bouillon. Brood.' is ingedeeld op de 4 seizoenen. Ook hoofdstukken als garnituur & bijgerechten - denk aan knoflooksoldaatjes, venkelolie of knapperige boerenkoolchips -, verrassende broodrecepten als begeleider van soep en het zelf maken van de basis, namelijk 13 recepten voor bouillons, ontbreken niet. Bovendien krijg je tips over specifieke ingrediënten, apparatuur en het invriezen van soep en bouillons. Ga aan de slag en maak diverse (internationale) soepen als Mediterrane vissoep met rouille, goulashsoep met zoete aardappel en rundvlees of soep met aubergine, harissa en kikkererwten. Serveer daarbij sodabrood, gevuld brood met kaas en walnoot of boekweitscones. Met 'Soep. Bouillon. Brood.' varieer je elke keer weer.
Bierkenner word je zo
Bierkenner word je zo
Bier
Vaderdag
Drinken
9789461431851
Bier: het meest populaire alcoholische drankje ter wereld. Maar alhoewel het op ieder continent verkrijgbaar is, heeft niet iedereen weet van het brouwproces. Met 'Bierkenner word je zo' ontdek je het geheim van mout, de eigenschappen van hop en wordt het mysterie van fermentatie ontrafeld. Leer alles over zelf bierbrouwen en onderscheid maken in het steeds groter wordende aanbod. Hoe ontcijfer je een etiket op een flesje en hoe pak je een bierproeverij aan zonder er de volgende dag een kater aan over te houden? 'Bierkenner word je zo' helpt je bovendien in het herkennen van aroma's, het kiezen van het juiste glas en het maken van de perfecte bierspijscombinaties. Met 'Bierkenner word je zo' haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van bier ook het productieproces en de producerende landen kennen.
Cocktailkenner word je zo
Cocktailkenner word je zo
Cocktails: iedereen drinkt er wel eens een en weet wat het zijn. Maar als je denkt dat een cocktail gewoon een mengsel is, heb je het mis. Elke cocktail is grondig doordacht om je de ultieme geur- en smaakbeleving te geven. De kunst van het mixen van een cocktail vertoont veel gelijkenis met de gastronomie. Welkom in de wondere cocktailwereld! Leer alles over de essentiële benodigdheden, het verschil tussen shaken en stirred, de technieken om te mixen als een prof, het herkennen van een goede cocktailbar en het maken van de perfecte combinaties met gerechten. Of organiseer een cocktailparty met of zonder alcohol. Met 'Cocktailkenner word je zo' haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis. Bovendien geeft dit boek je recepten voor ruim 100 cocktails, van klassiek tot heel bijzonder.
Kaaskenner word je zo
Kaaskenner word je zo
Voeding
Eten
9789461432001
Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na enkele dagen, weken, maanden of jaren rijpen kaas. Leer alles over de verschillende melkrassen en andere factoren die van invloed zijn op kaas. In Kaaskenner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties. Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie. Met 'Kaaskenner word je zo' haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.
Van de plank
Van de plank
Brunch, borrel, feestje of buiten in de zomer onder een parasol: verras je gasten met lekkere en bijzondere borrelplanken. 'Van de plank' geeft 30 originele ideeën: serveer een Spaanse plank met pintxos van inktvis, aardappeltortilla's en pan con tomate. Of kies voor een Thaise -, Franse -, Zweedse - of veganistische borrelplank. Sluit een etentje af met een dessertplank en serveer frambozentaartjes, rijstepap en cheesecakes met limoen. 'Van de plank' is het perfecte cadeau-item voor de feestdagen en geeft inspiratie voor iedereen die op een originele manier voor de dag wil komen met iets lekkers. Van brunch tot en met dessert en van fruits-de-mer-plank tot en met een chocoplank. Zoet of hartig, oosters of mediterraans, hot & spicy of juist mild en kruidig. Elke plank bestaat uit drie gerechtjes en een korte lijst met aanvullende ingrediënten voor een maximaal feestelijk resultaat.
Tosti & toast
Tosti & toast
De tosti is weer helemaal hot! Happy Tosti, Tosti World, Toastables, Tostihut, De Tosticlub en Tostibar: het is maar een kleine greep uit recent geopende horeca die alleen tosti's verkoopt. De tostitent is de nieuwe hamburgerbar. Met Tosti & Toast ga je thuis zelf aan de slag en je hoeft geen culinair wonder te zijn om de lekkerste creaties te maken die verder gaan dan de tosti ham- kaas uit de sportkantine. Tosti & Toast biedt meer dan 50 recepten voor tosti's, panini's en andere gegrilde sandwiches. Maak klassiekers als croque monsieur, tuna melt en clubsandwiches. Of waag je aan originele en verrassende creaties als tosti met feta, hummus en rode paprika of een pittige tosti met stilton en kimchi. Maak een tosti met cheddar, bloody mary- boter, bacon en rucola: de perfecte tosti tegen een kater. Met Tosti & Toast breid je je repertoire aanzienlijk uit!
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3955 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels