Koken

27 Kruimels
Easy BBQ Every Moment
Easy BBQ Every Moment
Voeding
Barbecue
9789021596617
Met ‘Easy BBQ, Every moment’ ontdek je de lekkerste recepten voor elke BBQ en elk moment. Met 101 tips & tricks was BBQ’en nog nooit zo eenvoudig In Easy BBQ, Every Moment van Grill Guru ontdek je de lekkerste, makkelijkste recepten voor elke BBQ en elk moment. 101 tips & tricks maken barbecuën extra easy. Zowel een hele middag plezier met vuur als lekker-snel-klaar na een drukke dag. Van een classic Sunday roast, een snelle Friday Night burger tot een bewuste groentetopper voor meatless Monday. Zelfs feestelijke desserts maak je vanaf nu op de BBQ. Ontdek het plezier van buiten koken. Easy BBQ, Every moment!
Leren Schort - Blessed is the Bbq Man - Cognac
Leren Schort - Blessed is the Bbq Man - Cognac
Vaderdag
Barbecue
6095501462406
Dit lederen barbeque schort in het cognac is een stoer en origineel cadeau. Op de zak staat de tekst 'Blessed is the BBQ man' gegraveerd, met een knipoog naar Psalm 1:1-3. Het zwarte leer is mooi afgewerkt met dikke leren riemsluitingen. En zeg nou zelf: het is toch een zegen als de man des huizes zich thuis voelt achter de bbq?! Barbecueën tot in de late uurtjes is met dit schort geen enkel probleem meer. Naast dat dit schort er gewoon supergaaf uitziet is het ook nog eens heel erg praktisch; je BBQ-tang of andere benodigdheden steek je gemakkelijk weg in de voorvak óf aan de leren lus.
Leren Schort - Blessed is the Bbq Man - Zwart
Leren Schort - Blessed is the Bbq Man - Zwart
Vaderdag
Barbecue
6095514242279
Dit lederen barbeque schort in het zwart is een stoer en origineel cadeau. Op de zak staat de tekst 'Blessed is the BBQ man' gegraveerd, met een knipoog naar Psalm 1:1-3. Het zwarte leer is mooi afgewerkt met dikke leren riemsluitingen. En zeg nou zelf: het is toch een zegen als de man des huizes zich thuis voelt achter de bbq?! Barbecueën tot in de late uurtjes is met dit schort geen enkel probleem meer. Naast dat dit schort er gewoon supergaaf uitziet is het ook nog eens heel erg praktisch; je BBQ-tang of andere benodigdheden steek je gemakkelijk weg in de voorvak óf aan de leren lus.
Smokey Goodness Brand New BBQ
Smokey Goodness Brand New BBQ
Ontdek met deze nieuwe, absolute BBQ classic van Jord Althuizen, ‘Smokey Goodness Brand New BBQ’, het BBQ’en USA-style In dit nieuwste boek van Jord Althuizen neemt hij je mee naar de USA, de bakermat van de Smokey Goodness style barbecueën. Hij laat in zijn boek zien hoe je met oude technieken nieuwe smaken kan creëren. We gaan back to basic maar blijven verrassen. Jord geeft in dit boek veel tips, leert nieuwe technieken en uiteraard geeft hij tientallen lekkere recepten. Van briskets, spare-ribs en pulled pork tot burgers en tex mex. Waar zet jij je tanden in?
Soep. Bouillon. Brood
Soep. Bouillon. Brood
Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als 'soup au pistou' en 'vichyssoise' tot minder bekende combinaties als soep van geroosterde pastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of een gekoelde komkommersoep met dragon. 'Soep. Bouillon. Brood.' is ingedeeld op de 4 seizoenen. Ook hoofdstukken als garnituur & bijgerechten - denk aan knoflooksoldaatjes, venkelolie of knapperige boerenkoolchips -, verrassende broodrecepten als begeleider van soep en het zelf maken van de basis, namelijk 13 recepten voor bouillons, ontbreken niet. Bovendien krijg je tips over specifieke ingrediënten, apparatuur en het invriezen van soep en bouillons. Ga aan de slag en maak diverse (internationale) soepen als Mediterrane vissoep met rouille, goulashsoep met zoete aardappel en rundvlees of soep met aubergine, harissa en kikkererwten. Serveer daarbij sodabrood, gevuld brood met kaas en walnoot of boekweitscones. Met 'Soep. Bouillon. Brood.' varieer je elke keer weer.
Smokey Goodness Winter BBQ
Smokey Goodness Winter BBQ
'Smokey Goodness Winter BBQ' helpt je de koude dagen door. Jord Althuizen vulde dit BBQ-boek met echt winterse recepten en een BBQ-kerstmenu. Want barbecueën doe je toch niet alleen in de zomer? Met het one of a kind 'Smokey Goodness Winter BBQ' boek van Jord Althuizen kom je ook de winter meer dan warmpjes door. Met echt winterse recepten als home smoked salmon, wild boar on the grill en wintersportfavourites (yes, raclette!) blijft het vuur ook bij min tien lekker branden. Tot aan een volledig Smokey Goodness-style kerstmenu toe: van aperitief tot dessert, alles van de barbecue. En natuurlijk een goede portie ice cold adventure. Let it snow, let it glow! Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness, het BBQ-bedrijf dat Nederland verovert. Zijn BBQ-boeken zijn absolute bestellers en Smokey Goodness en Smokey Goodness 2 ontvingen de prijs van Kookboek van het Jaar 2016 én Kookboek van het Jaar 2017.
BBQ-en met Nick
BBQ-en met Nick
65 recepten voor bbq-helden en antihelden BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn professionals die er veel beter in zijn dan ik. Al kunnen zij het waarschijnlijk ook beter dat jij. Dus pak mijn hand. Laten we samen ontdekken wat voor lekker vreten we allemaal kunnen maken op die BBQ die in je achtertuin of op je balkon staat.
Jamie Oliver's Kerstkookboek
Jamie Oliver's Kerstkookboek
Jamie Oliver laat in dit kookboek zien hoe je een stressvrije, feestelijke en heerlijke kerstmaaltijd maakt. Jamie Oliver helpt je met Jamie Oliver's Kerst Kookboek om deze feestdagen de lekkerste gerechten zónder stress op tafel te zetten. Want wat is er nu fijner dan tijdens het kerstfeest relaxed te kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu? Jamies kerstkookboek zal je inspiratiebron én hulplijn zijn deze kerst. Het staat vol heerlijke recepten voor de feestdagen, van echte kerstklassiekers met een Jamie-twist tot vegetarische hoofdgerechten en gezonde traktaties. En natuurlijk ontbreken de recepten voor het kerstontbijt en de desserts niet. Jamies kerstkookboek zorgt ervoor dat je relaxed kunt genieten van de feestdagen!
Op!
Op!
Het nieuwe kookboek van Jet van Nieuwkerk: vijftig recepten voor de dreumes & peuter die (w)eet wat-ie wil Simpele en voedzame recepten om van elke maaltijd een fijn tafelmoment te maken Met tips en adviezen van voedings- en kindercoach Susanne Verzuu Het nieuwste kookboek van Jet van Nieuwkerk is speciaal voor ouders en grootouders met (klein)kinderen in de leeftijd van 1-4 jaar. Jet geeft vijftig heerlijke en voedzame recepten, traktaties, beleg voor op brood, en biedt manieren waarop kinderen (zonder gedoe!) met de pot mee kunnen eten. Het boek wordt aangevuld met tips en adviezen van voedings- en kindercoach Susanne Verzuu, zodat het bord van je kind leeg raakt en niet door de kamer vliegt. Denk aan een stoofpotje, pasta met broccoli en avocadosaus, en het recept voor de beste rode saus (stiekem) tjokvol met groenten – maak van je groentegruwelaar een groenteliefhebber! In het boek staan ook zoete gerechten: bananenbrood, (glutenvrije) appelcakejes en krentenbollen. In de pers: ‘Jet van Nieuwkerk helpt je met een aanstekelijk enthousiasme, humor en kennis in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Ook is Jet niet bang om te laten zien dat er soms iets misgaat. Veel mensen herkennen zich in deze enthousiaste thuiskok.’ 24Kitchen ‘Jet maakt eenvoudige gerechten – we hebben het immers allemaal druk – waar de hele familie van geniet.’ LINDA.
Op! Vega
Op! Vega
Na het succesvolle kookboek Op! van Jet van Nieuwkerk komt nu de opvolger! Vijftig lekkere, voedzame én vegetarische gerechten voor je kind (vanaf twaalf maanden) en het hele gezin eet mee. Lekker en gezond koken voor het hele gezin, het kan af en toe knap lastig zijn. Jet besloot daar als foodjournalist en moeder van peuter Frenkie wat aan te doen en bracht vorig jaar het succesvolle kookboek Op! uit. Vijftig voedzame en lekkere recepten waarmee bij zowel de peuter als de rest van het gezin de bordjes helemaal leeg gingen. Dus nooit meer twee keer koken, zowel kinderen als ouders eten met de pot mee en daarmee zorg je ook voor een gezellig tafelmoment voor het hele gezin. Nu is er de opvolger Op! Vega. Vijftig heerlijke, voedzame en makkelijke recepten, en alles volledig vegetarisch. Denk aan een gezonde en heerlijke traybake met zoete aardappel, bloemkool, puntpaprika en een vegaballetje, een winterstamppot met pompoen en salie of een simpele en vullende pasta met lof en ricotta. En als toetje rijstpudding met warme appeltjes, rozijnen en kaneel. De bordjes gaan gegarandeerd op! In de pers ‘Het derde kookboek van Jet van Nieuwkerk bestaat uit recepten voor het hele gezin. Pasta met broccoli en avocadosaus, zulke dingen. En wie weet, die weet: leven met jonge kinderen kent geen garanties, maar Jet garandeert lege bordjes.’ Het Parool ‘Jet maakt eenvoudige gerechten – we hebben het immers allemaal druk – waar de hele familie van geniet.’ LINDA. ‘Dik boek vol met lekkere recepten voor je dreumes.’ Noordhollands Dagblad
Kampeerkoken
Kampeerkoken
65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper. Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, camper, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!
Kookbijbels - Toetjesbijbel
Kookbijbels - Toetjesbijbel
Toetjesbijbel is hét naslagwerk voor elke toetjesliefhebber! Met ruim 300 recepten ben je met dit boek wel even zoet. Wie kijkt er tijdens het avondeten niet uit naar het toetje? In Toetjesbijbel vind je de allerlekkerste toetjesrecepten van toetjes met fruit in de hoofdrol tot een hoofdstuk vol pudding en van Franse klassiekers tot toetjes van over de hele wereld. Van stoofpeerbeignets en sticky toffee cake met butterscotchsaus tot aan slagroom-, chocolade- en rum-rozijnenvla. En van crêpes Suzette en crema Catalana tot aan gegrilde ananas met romige hangop en kokoskruimels. Met dit boek wordt elk toetje een feest!
Easy Pizza op de BBQ
Easy Pizza op de BBQ
Bak pizza’s op je BBQ! ‘Easy Pizza op de BBQ’ is de nieuwe zomerhit voor elke tuin of balkon. De lekkerste pizza eet je echt niet alleen in Italië. Met de meer dan 50 recepten en 60 tips uit Easy Pizza op de BBQ kun jij direct aan de slag met het bakken van de allerbeste pizza’s op je eigen BBQ. Met simpelweg een pizzasteen tover je je BBQ met deksel zo om tot je eigen superhete, snelle pizza-oven. Van het beste deeg, klassiek Italiaans of Amerikaans tot flammkuchen en lahmacun, en de leukste toppings, hartig én zoet. Voor een zwoele zomer vol pizza party’s, sticky fingers gegarandeerd! En heb je geen keramische BBQ of ben je van plan alleen pizza’s te maken? Dan is het gebruik van een pizza-oven ideaal! Eerder verscheen in deze reeks: Easy BBQ, Every Moment.
Kikker  -   Koken met Kikker
Kikker - Koken met Kikker
Koken
9789025876500
Het enige echte Kikker-kookboek met nieuwe verhalen en recepten uit de vertrouwde wereld van Kikker en zijn vriendjes! Kikker en zijn vriendjes houden van eten. Van een gezellig ontbijt tot zomersoep, van worteltjes uit de tuin van Haas tot een feestelijke taart van Varkentje. Zo tover je iets lekkers op tafel in alle seizoenen! ‘We gaan samen koken, Kikker! Dan lukt het altijd,’ zei Rat. Het allerleukste kookboek voor groot en klein, met de favoriete gerechten van Kikker. Lees in kleine verhaaltjes over wat Kikker en zijn vriendjes eten. En maak daarna een bijpassend recept. Ga samen aan de slag en kijk wat een kind veilig aankan in de keuken. Met stevig padded omslag, makkelijk schoon te maken na gebruik door vuile kinderhandjes.
Jeruzalem
Jeruzalem
Na Plenty en Ottolenghi Het kookboek het langverwachte derde kookboek van bestsellerauteur Yotam Ottolenghi 'De geuren en smaken van deze stad zijn als onze moedertaal. Voor ons definiëren ze troost, opwinding, vreugde, geluk. Alles wat we proeven en koken wordt gefilterd door het prisma van onze jeugdervaringen: de maaltijden die onze moeders maakten, de dagen die we op de markt doorbrachten, de geiten en schapen die door de heuvels zwierven, de verse pita met lamsgehakt, fijngesneden peterselie, gerookte koteletjes, zwarte vijgen, stroperig zoet gebak.; Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi zijn de twee mannen achter de succesvolle Londense deli's met de naam Ottolenghi. Naast koken delen ze een andere passie: die voor hun thuisstad Jeruzalem. Beide mannen zijn in hetzelfde jaar in deze stad geboren, Sami aan de Arabische kant, Yotam aan de Joodse kant. Bijna dertig jaar later ontmoetten ze elkaar in Londen en ontdekten dat zij hun taal, geschiedenis en liefde voor lekker eten met elkaar deelden.
Athína
Athína
Eten
Voeding
Koken
9789023017103
In 'Athína' van Chloé Monchalin en Benjamin Rousselet vind je 80 recepten waarmee je de heerlijkste Griekse gerechten op tafel zet. Van aperitiefjes, rijke salades en verwarmende hoofdgerechten tot desserts en verfrissende cocktails: in dit prachtige kookboek ontdek je Griekenland zoals nooit tevoren. Maak een traditionele souvlaki, kies voor een risotto van orzo met venusschelpen of geniet van een spinazietaart met feta. Uiteraard vind je in 'Athína' ook heerlijke zoete desserts en sprankelende cocktails. Als kers op de taart is dit kookboek doorvlochten met prachtige, zonnige sfeerfotografie. Daarnaast vind je ook een aantal culinaire aanraders voor als je zelf naar Athene op vakantie gaat. 'Athína' is een echte must-have voor liefhebbers van de Griekse keuken - of voor wie heimwee heeft naar dit heerlijke vakantieland! Chloé Monchalin en Benjamin Rousselet runnen samen het populairste Griekse restaurant van Parijs: Grand Café d'Athènes. Na carrières in meerdere sterrenkeukens besloten ze hun passie voor Grieks eten met iedereen te delen.
Smokey Goodness The Best of BBQ Birds
Smokey Goodness The Best of BBQ Birds
BBQ-koning Jord Althuizens allerbeste BBQ-recepten voor kip, kalkoen, eend en meer vind je in Smokey Goodness – The Best of BBQ Birds. Voor een zinderend lekkere zomer of een winterbarbecue. Bij Smokey Goodness weten ze het als de beste: kip is niet voor niets een van de populairste BBQ-topics en heel het jaar door lekker. Jord Althuizen verzamelde voor Smokey Goodness – The Best of BBQ Birds de lekkerste recepten voor crispy wings, juicy kebabs of de inmiddels klassieke beercan chicken. Een spectaculaire smokin’ hot kalkoen voor Thanksgiving of kerst? We got you covered. Inclusief gloeinieuwe recepten voor kip, kalkoen en ander gevogelte.
Grillen
Grillen
Barbecue
Eten
Voeding
9789039628584
Grillen voor binnen en buiten. Met meer dan 150 recepten van steak, hamburgers en worst, tot kip, vis en pizza. Dit boek bevat alle klassiekers en een groot aantal nieuwe spannende recepten,geïnspireerd door keukens van over de hele wereld. Met uitleg over technieken en uitrusting voor binnen en buiten grillen. Dit is het enige grillboek dat je ooit nodig zult hebben.
De Zoete Zusjes - Aan tafel met de Zoete Zusjes
De Zoete Zusjes - Aan tafel met de Zoete Zusjes
Aan tafel met de Zoete Zusjes is het nieuwe kookboek van Saar en Janna boordevol gezonde en lekkere recepten voor iedere dag. Dit is hét kookboek voor gezinnen van nu! Gezond, snel, eenvoudig en kidsproof: Aan tafel met de Zoete Zusjes heeft voor iedere dag een lekker en gezond recept. De meer dan 30 heerlijke recepten voor hoofdgerechten, ontbijt, toetjes en natuurlijk snacks, zijn allemaal gebaseerd op succesrecepten van jonge ouders. Van zelfgemaakte loempia’s tot een hippe vlaflip en van stevige noedelsoep tot gezonde mac ’n’ cheese: er is voor ieder wat wils. En als de kinderen willen helpen in de keuken: dat kan altijd, want zelfgemaakt smaakt alles nog lekkerder! Het kookboek van de Zoete Zusjes zorgt gegarandeerd voor blije gezichten aan tafel.
De Italiaanse keuken van Amallfi
De Italiaanse keuken van Amallfi
Koken
Eten
9789493300590
In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. ‘De Italiaanse keuken’ is in feite een lappendeken van lokale en regionale keukens. De familie van de vermaarde top-kok Ursula Ferrigno komt uit het zuiden van Italië, net ten zuiden van Napels: de Amalfikust. De streek staat wereldwijd bekend als een van de mooiste plekken van Italië: adembenemende wegen die omhoog kronkelen over de heuvels, pastelkleurige huizen die overhellen richting zee, terrassen omgeven door bloemen en achter elke bocht bomen die bijna omvallen onder het gewicht van de meest zalige citroenen ter wereld. Ontdek de heerlijke gerechten die deze streek te bieden heeft. Groentegerechten spelen hier de hoofdrol en vlees en vis worden vaak gecombineerd. Dit verleidelijke boek bevat 75 heerlijke recepten, die met aandacht en zorg zijn bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Daarnaast bevat het boek verhalen over de eetcultuur en de tradities van de regio en prachtige foto’s van de omgeving. Geniet van de heerlijkste gerechten, van eenvoudige antipasti tot pane , pizza en pasta, tot de piatti principali , contorni en de zo belangrijke dolci.
De Foodsaver Bijbel
De Foodsaver Bijbel
Jouw essentiële must-have voor het bewaren, bereiden en verwerken van voeding
Smokey Goodness BBQ Snack Attack
Smokey Goodness BBQ Snack Attack
Van burgers tot sticks: ontdek de lekkerste BBQ-gerechten van Smokey Goodness in de nieuwe hit van Jord Althuizen: 'Smokey Goodness BBQ Snack Attack' Vlammend het voorjaar in met deze met deze nieuwste hit van Smokey Goodness. BBQ Snack Attack van Jord Althuizen barst van de allerlekkerste makkelijk en snel te maken snacks, maar vergeet ook het low & slow BBQ-plezier niet. Denk spicy drumsticks, juicy burgers en sandwiches en jawel, ook volop sticks. Met een mooie portie USA adventure, in de good ol' USA-based Smokey Goodness-style we love. Voor vliegensvlugge lege borden en steeds langer wordende BBQ-avonden.
De Zoete Zusjes - Feest met de Zoete Zusjes bakboek met meer dan 30 recepten
De Zoete Zusjes - Feest met de Zoete Zusjes bakboek met meer dan 30 recepten
De Zoete Zusjes Saar en Janna leren kinderen vanaf 6 jaar bakken in het leukste kinderbakboek boordevol feestelijke stap-voor-staprecepten voor iedere gelegenheid. Het is feest! En dat moet natuurlijk gevierd worden met de allerlekkerste traktaties. Dit is hét bakboek voor feestelijke gelegenheden. Fleurig, kleurig, superlekker en hartstikke makkelijk! Saar en Janna, die je kent van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken bakken makkelijk én leuk voor kinderen. In dit kinderbakboek vind je 30 recepten voor de allerlekkerste traktaties, taarten, cupcakes en cocktails voor de beste party's. Van regenboogcupcakes tot drollenkoekjes, een regenboogtaart en karamel bubble tea, dit boek heeft echt voor iedereen wat lekkers. Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd – gegarandeerd kidsproof dus. Met de duidelijke stap-voor-stapfoto’s wordt ieder kind een keukenprins(es). Een superleuk en feestelijk bakboek waaruit je echt álles wel wilt bakken en opeten! Cadeautip! 'Feest met de Zoete Zusjes bakboek met meer dan 30 recepten' is het perfecte cadeau voor elk kind om te geven of te krijgen! Ter gelegenheid van een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels