Home > Kruimels
Kruimels

Kruimels?

Kruimels zijn inspirerende christelijke afbeeldingen, christelijke video’schristelijke blogschristelijke gedichten en christelijke producten. Het zijn de creaties van meer dan 80 vrijwilligers die deel uit maken van onze christelijke community. Een community die iedereen het unieke talent wat men van God heeft ontvangen in wil laten zetten, om zo de wereld te laten proeven van het Brood dat leven geeft.

Bijbelteksten, christelijke gedichten, christelijke quotes, christelijke blogs, christelijke songteksten en meer. Ook offline van onze kruimels genieten? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Hier zijn onze kruimels onder andere als christelijke kaarten en christelijke posters verkrijgbaar. Leuk voor jezelf of als christelijke cadeau voor een ander. DagelijkseBroodkruimels: Delen mogelijk maken!

Bekijk categorieën
Bekijk alle kruimels
Kruimels

Selecteer een categorie

BIJBELTEKSTEN

Bekijk alle Bijbelteksten waar we kruimels van hebben gemaakt.

Bekijk Bijbelteksten

GEDICHTEN

Christelijke gedichten, van de veer over het leven en de Heer.

Bekijk Gedichten

BLOGS

Al onze christelijke blogs.

Bekijk Blogs

QUOTES

Christelijke teksten en quotes.

Bekijk Quotes

WALLPAPERS

Christelijke wallpapers en covers.

Bekijk Wallpapers

SPREUKEN EN WIJSHEDEN

Kruimels van christelijke spreuken en wijsheden.

Bekijk spreuken en wijsheden

THEMA’S

Kruimels gesorteerd op christelijke thema’s en onderwerpen.

Bekijk thema’s

AFBEELDINGEN

Christelijke afbeeldingen en plaatjes.

Bekijk afbeeldingen

VIDEO’S

Christelijke video’s.

Bekijk video’s

SONGTEKSTEN

Kruimels van christelijke songteksten.

Bekijk songteksten
Bekijk alle kruimels

De 10 meest verse kruimels

Onze laatste 10 kruimels. Het is mogelijk om op de frequentie die jij wenst kruimels in je mailbox te ontvangen. Je kan kiezen voor een dagelijks en wekelijkse frequentie. In de basis plaatsen we elke dag een kruimel met Bijbeltekst, door veel mensen ook wel een dagelijkse Bijbeltekst genoemd. Het ontvangen van deze Bijbeltekst van de dag is helemaal gratis.

Efeziërs 1:20

14/12/2019|

Want Gods kracht werkt in ons. Die kracht is dezelfde sterke macht waarmee God Jezus weer levend maakte. En het is dezelfde macht waarmee Hij Hem in de hemelse plaatsen een plaats gaf naast Zichzelf. Efeziërs 1:20 (BB)

1 Timoteüs 4:12

13/12/2019|

Niemand mag op jou neerkijken omdat je nog jong bent. Zorg ervoor dat je in alles een voorbeeld bent voor de gelovigen: door je woorden, je manier van leven, je liefde, je geloof en je zuiverheid. 1 Timoteüs 4:12 (BB)

Galaten 6:9

12/12/2019|

Laten we nooit stoppen om goed te doen. Want uiteindelijk zullen we daarvan de zegen oogsten. Maar dan moeten we wel doorzetten! Galaten 6:9 (BB)

Prediker 4:12

11/12/2019|

En als iemand alleen is, kan hij door iemand anders overwonnen worden. Maar twee mensen kunnen tegen een vijand standhouden. En als ze met z'n drieën zijn, zijn ze nóg sterker. Net zoals een driedubbel touw niet gauw zal breken. Prediker 4:12 (BB)

1 Korintiërs 3:11

10/12/2019|

Want niemand mag een ander fundament leggen dan dat er al ligt. Want dat fundament is Jezus Christus. 1 Korintiërs 3:11 (BB)

Efeziërs 6:18

09/12/2019|

En bid bovendien met alle soorten van bidden en smeken, bij alles wat zich voordoet. Laat je daarbij leiden door de Heilige Geest. Let er op dat je dat doet. Bid zonder ophouden voor alle gelovigen. Efeziërs 6:18 (BB)

2e Advent

08/12/2019|

Tweede Advent: Vergeet niet dat Ik het cadeau ben. Elk geschenk dat goed en volmaakt is, komt uit de hemel, van de Vader van het licht. Hij blijft altijd en eeuwig Dezelfde. Hij verandert nooit. Er zal nooit een spoortje duisternis in Hem te vinden zijn. Jakobus 1:17

Jakobus 4:8

07/12/2019|

Nader tot God en Hij zal tot u naderen. Jakobus 4:8 (HSV)

1 Timotheüs 6-12

06/12/2019|

Strijd de goede strijd van het geloof. Grijp naar het eeuwige leven, waartoe u ook geroepen bent en de goede belijdenis afgelegd hebt voor vele getuigen. 1 Timotheüs 6:12 (HSV)

Hebreeën 13:8

05/12/2019|

Jezus Christus is gisteren en heden Dezelfde en tot in eeuwigheid. Hebreeën 13:8 (HSV)

Bekijk alle kruimels