Bijbelteksten Kerst

Op zoek naar Bijbelteksten Kerst? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Hieronder hebben we namelijk een overzicht gemaakt met Bijbelteksten Kerst. Speciaal voor jou. We hopen dat je door middel van deze pagina een passende Bijbeltekst voor de Kerst zult vinden.

19 Bijbelteksten

Bijbelteksten Kerst

Kerst is een tijd van vreugde en verwondering en er zijn veel bijbelteksten die verwijzen naar de geboorte van Jezus en de betekenis ervan. Een van de bekendste bijbelteksten over Kerst is Lucas 2:8-14, waarin staat dat engelen aan de herders verkondigen dat de messias geboren was in Bethlehem. Deze tekst is een fundamenteel onderdeel van het verhaal van de geboorte van Jezus en verwijst naar het feit dat Hij het verlossingsplan van God in beweging zette. Andere bijbelteksten, zoals Matteüs 1:18-25 en Johannes 1:1-14, geven aan hoe Jezus het eeuwige Woord was en hoe Hij de weg vrijmaakte voor de mensen om weer in verbinding te komen met God. Deze teksten helpen ons begrijpen dat Kerst meer is dan alleen een feestdag, maar een tijd om stil te staan bij de betekenis van het verlossingswerk van Jezus. In de Bijbel vinden we ook verwijzingen naar de geboorte van Jezus in de profetieën over de Messias. Bijbelteksten zoals Jesaja 9:6-7 en Micha 5:2 verwijzen naar de komst van een machtige koning en een vredevorst die het volk zou redden. Deze teksten helpen ons begrijpen dat de geboorte van Jezus veel meer was dan alleen het verschijnen van een nieuwe baby, maar een betekenisvol moment in de geschiedenis van de mensheid. In het kort, de Bijbel staat vol met teksten die verwijzen naar de geboorte van Jezus en de betekenis ervan. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor de feestdagen of wilt leren over de diepere betekenis van Kerst, de Bijbel biedt waardevolle wijsheid en inzicht.

Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels