Bijbelteksten Oudejaarsavond & Jaarwisseling

Op zoek naar Bijbelteksten Oud en Nieuwjaar? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We bieden hier diverse Bijbelteksten Oud en Nieuwjaar. Denk hierbij aan Bijbelteksten Nieuwjaarsdag, maar ook aan Bijbelteksten Oudjaarsdag.

7 Bijbelteksten

Bijbelteksten Oudejaarsavond & Jaarwisseling

Oudejaarsavond en de jaarwisseling is een tijd van reflectie, dankbaarheid en hoop voor de toekomst. Bijbelteksten kunnen ons helpen om deze gevoelens te verwoorden en te delen met anderen.

Een geschikte bijbeltekst voor de jaarwisseling is Psalm 103:2-5, "Zegen de HEER, mijn ziel, en vergeet niet wat Hij al voor u heeft gedaan: Hij vergiffenis schenkt aan al uw ongerechtigheden, geneest al uw ziekten; Hij redt uw leven uit het graf, kroont u met zorg en barmhartigheid." Deze tekst herinnert ons eraan om dankbaar te zijn voor de genade en het leven dat we hebben ontvangen van God.

Een andere bijbeltekst die geschikt is voor de jaarwisseling is Filips 4:6-7, "Wees niet bezorgd over iets, maar bid over alles, dank God voor alles; dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en uw gedachten in Christus Jezus bewaren." Deze tekst bemoedigt ons om onze zorgen bij God te leggen en te vertrouwen op Zijn vrede.

Een derde bijbeltekst voor de jaarwisseling is Jakobus 4:8, "Kom nader tot God, en Hij zal nader tot u komen." Dit vers nodigt ons uit om dichter bij God te komen en te zoeken naar Zijn leiding en richting voor het nieuwe jaar.

Een vierde bijbeltekst die geschikt is voor de jaarwisseling is Johannes 14:27, "Vrede laat ik u achter, mijn vrede geef ik u. Ik geef u niet zoals de wereld geeft. Doe niet bang, houd moed." Deze tekst geeft ons de belofte van Gods vrede en ondersteuning, ongeacht wat het nieuwe jaar ons brengt.

In het kort, de Bijbel biedt veel verzen die geschikt zijn voor de jaarwisseling en oudejaarsavond. Of je nu op zoek bent naar verzen die dankbaarheid uitdrukken, verzen die ons aanmoedigen onze zorgen bij God te leggen, of verzen die ons de belofte van Gods vrede geven, er is veel keuze uit bijbelteksten voor de jaarwisseling en oudejaarsavond.

Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels