Bijbelteksten

Bijbelteksten uit de Bijbel, het Woord van God: “Levend en krachtig, scherper dan een tweesnijdend zwaard: diep doordringend tot waar ziel en geest, been en merg elkaar raken en in staat om de opvattingen en gedachten van het hart te ontleden.” Hebreeën 4:12.

Elke dag plaatsen we rond de klok van 06:30 uur een Bijbeltekst met een afbeelding. Deze dagelijkse Bijbelteksten met christelijke afbeeldingen noemen we kruimels.

Dit is een knipoog naar Mattheus 6:11: “Geef ons heden ons dagelijks brood”. Het aanbod van de kruimels varieert per dag. Inmiddels zijn er al meer dan 50.000 mensen die van ons een Bijbeltekst van de dag ontvangen.

Op deze pagina geven we de thema’s en Bijbelboeken weer waar we Bijbelteksten over\uit bieden. Daarnaast kun je hier de laatste Bijbelteksten van de dag terug vinden en is het natuurlijk ook mogelijk om al onze Bijbelteksten te bekijken.

Bijbelteksten op thema
Bijbelteksten op Bijbelboek
Alle Bijbelteksten
Bijbelteksten

Bijbelteksten op thema

We bieden Bijbelteksten over verschillende thema’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bijbelteksten bemoediging, Bijbelteksten liefde, Bijbelteksten geboorte enzovoorts. Hieronder zijn alle Bijbelteksten op thema terug te vinden. Door een betreffend thema aan te klikken krijg je alle teksten van dat thema te zien. De thema’s met Bijbelteksten waar veel op gezocht wordt hebben we groot weergegeven. De thema’s volgen op een uitzondering daar gelaten de mijlpalen in iemands leven. Van geboorte tot overlijden en van vreugdevolle momenten tot verdrietige momenten.

Verder bieden we ook Bijbelteksten op basis van de christelijke feestdagen. Bijbelteksten Kerst, Bijbelteksten Pasen en Bijbelteksten Pinksteren zijn bij de Bijbelteksten feestdagen het meest populair. Hiernaast bieden we ook Bijbelteksten bij andere bijzondere dagen als Bijbelteksten Valentijnsdag, Bijbelteksten Moederdag en Bijbelteksten Vaderdag.  Wanneer je op zoek bent naar een Bijbeltekst voor een specifiek moment dan ben je bij DagelijkseBroodkruimels aan het goed adres!

ZWANGERSCHAP

De Bijbel over zwangerschap. Een overzicht van Bijbelteksten over zwangerschap.

Bekijk

GEBOORTE

Een overzicht van Bijbelteksten bij geboorte.

Bekijk

VERJAARDAG

Op zoek naar een Bijbeltekst om iemand een fijne of gezegende verjaardag te wensen?

Bekijk

LIEFDE

Voor een Bijbeltekst over liefde tussen man en vrouw en een Bijbeltekst over Gods liefde voor jou biedt het overzicht Bijbelteksten liefde hulp.

Bekijk

VERLOVING

Alle Bijbelteksten verloving op een rijtje.

Bekijk

HUWELIJK

Een overzicht van Bijbelteksten bij huwelijk of bruiloften.

Bekijk

BETERSCHAP

Een overzicht van Bijbelteksten om iemand beterschap te wensen.

Bekijk

BEMOEDIGING

Een overzicht van bemoedigende Bijbelteksten.

Bekijk

MEDELEVEN

Bijbelteksten om een ander te laten weten dat je met hem of haar meeleeft. Bijbelteksten Medeleven dus.

Bekijk

BEDANKT

Bijbelteksten om je dankbaarheid te tonen tegen over God of een ander.

Bekijk

OVERLIJDEN

Een overzicht van Bijbelteksten overlijden en Bijbelteksten over de dood.

Bekijk

Nog meer thema’s

Oud en Nieuwjaar
Valentijnsdag
Goede Vrijdag
Pasen
Hemelvaart
Moederdag
Pinksteren
Vaderdag
Kerst
Doop
Belijdenis
Mooie

Bijbelteksten op Bijbelboek

Hieronder een overzicht van alle Bijbelboeken uit de Bijbel. Door op een Bijbelboek te klikken kom je op een pagina waarop alle kruimels (Bijbelteksten met christelijke afbeelding) staan die we uit het betreffende Bijbelboek hebben gemaakt. De Bijbelboeken zijn onderverdeeld in het Oude en Nieuwe testament en staan op de volgorde die je gewend bent.

Oude Testament

Genesis
Exodus
Leviticus
Numeri
Deuteronomium
Jozua
Richteren
Ruth
1 Samuël
2 Samuël
1 Koningen
2 Koningen
1 Kronieken
2 Kronieken
Ezra
Nehemia
Esther
Job
Psalmen
Spreuken
Prediker
Hooglied
Jesaja
Jeremia
Klaagliederen
Ezechiël
Daniël
Hosea
Joël
Amos
Obadja
Jona
Micha
Nahum