Home > Webshop > Christelijke Boeken > Imperfect – Andreas Boppart

Imperfect – Andreas Boppart

 17,50

Uitverkocht

Avontuurlijk, radicaal en betekenisvol – dat is geloven in Christus. Toch? Als je om je heen kijkt of je eigen hart onderzoekt zie je vaak iets anders. je wordt geconfronteerd met imperfecties. Misschien wil je wel eerst aan jezelf werken voordat je achter Jezus aangaat en in actie komt. Dit boek moedigt je aan: Laat je niet tegenhouden door je tekortkomingen. Blijf dicht bij Jezus zodat Hij in jou kan werken terwijl je Hem volgt.

Uitverkocht

Contact ons per e-mail of telefoon.

  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Meer dan 44.000 vind-ik-leuks

Meer dan 25.000 volgers

Artikelnummer (ISBN\EAN): 9789033801259 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Imperfect is een geloofsopbouwend boek voor de gelovige die vooruit wil. In dit boek daagt auteur Andreas Boppart zijn lezers uit om serieus werk te maken van het volgen van Jezus. Laat je niet ontmoedigen door fouten of tekortkomingen – er wordt nog aan je gewerkt!

Boppart herinnert gelovigen eraan dat Jezus perfect is, maar dat wij – struikelende volgelingen – verre van perfect zijn. Dat moet ons er niet van weerhouden in Jezus’ voetsporen te gaan, het is juist een goede reden om als ‘normale’ gelovige dicht bij de Meester te blijven!

Door de nuchtere, eerlijke stijl geeft dit boek je de ontspanning die nodig is om stappen te gaan maken en in beweging te komen.

Imperfect is uitgegeven in samenwerking met Agapè Nederland.

Extra informatie

Auteur

Andreas Boppart

Pagina's

256

Uitvoering

Paperback

Uitgever

Ark Media

ISBN

9789033801259

Anderen kochten ook…