Becht

Nog geen informatie beschikbaar.
14 Kruimels
Ultiem comfortfood
Ultiem comfortfood
Geniet van het lekkerste comfortfood met 'Ultiem comfortfood' van Hugh Fearnley-Whittingstall. Na 'Veg!' en 'Heel veel veg!' is Hugh terug met een kookboek vol met heerlijke gerechten die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren. Denk aan pikante pompoen-linzensoep, een smakelijke kip-preitaart en rabarbercrumble. Van soep, stoofpot, taco's en kebab tot hartige én zoete taarten, cakes en koek: 'Ultiem comfortfood' bevat troostrijke recepten van over de hele wereld, voor ieder moment van de dag. 'Ultiem comfortfood' staat vol vis-, vlees- én vega(n) recepten. Dit nieuwe kookboek van Hugh Fearnley-Whittingstall is daarom een must-have voor in iedere keuken.
De zoete bakplaat
De zoete bakplaat
Ook voor zoete baksels, toetjes en desserts kun je met weinig moeite veel smaak behalen en de oven het werk laten doen. Dat bewijst Rukmini Iyer wel met 'De zoete bakplaat'! In 'De zoete bakplaat' van bestsellerauteur en koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer vind je de heerlijkste recepten voor cakes, muffins, taarten, koekjes en brownies. Net als in 'De groene bakplaat' en 'De snelle bakplaat' verrast ze ons met waanzinnige smaakcombinaties: van kers-walnootbrownies met mascarpone tot saffraansinaasappelcake, en van muffins met pindakaas, framboos en banaan tot chocolade-limoentaart. Of je nu op zoek bent naar iets eenvoudigs voor bij de thee of juist indruk wilt maken met een groots dessert of traktatie, 'De zoete bakplaat' mag eigenlijk op geen enkele kookboekenplank ontbreken. Weinig moeite, veel smaak - dat is het mantra van de Britse bestsellerauteur Rukmini Iyer. Wereldwijd zijn er al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht van haar razend populaire kookboeken, waarin de bakplaat en haar Indiase roots vaak een prominente rol spelen. Of je nu vegetari√ęr, veganist, pescotari√ęr of een alleseter bent, met Rukmini's recepten zit je gegarandeerd gebakken.
The Green Kitchen Quick & Slow
The Green Kitchen Quick & Slow
'The Green Kitchen' is terug! Met 'The Green Kitchen Quick + Slow' hebben David Frenkiel en Luise Vindahl opnieuw een vegetarisch kookboek vol heerlijke recepten neergezet. Met snelle vegetarische recepten voor doordeweeks en lekkere uitgebreide vegetarische feestmaaltijden voor in het weekend is dit boek perfect voor iedereen. Start je dag met lekkere jam-boekweitrepen en kook 's avonds een snelle gezonde pasta met miso en tempé. Heb je meer tijd? Bereid dan heerlijke kimchi-quinoaburgers met frietjes: gegarandeerd een hit. Dit kookboek vol met verrassende recepten is een must-have voor iedereen die van vegetarisch eten houdt. 'The Green Kitchen Quick + Slow' is een waardige toevoeging aan 'The Green Kitchen'-reeks.
Oma's stamp- & stoofpotjes
Oma's stamp- & stoofpotjes
Voeding
Eten
9789023016991
In 'Oma's stamp- en stoofpotjes' delen de leukste oma's en opa's hun persoonlijke verhalen en authentieke recepten. Waar in 'Oma's soep' soepen de show stelen, spelen in 'Oma's stamp- en stoofpotjes' oer-Hollandse stamppotten en stoofpotten de hoofdrol. Wie is er nou niet dol op de stamppot van oma of opa? 'Oma's stamp- en stoofpotjes' staat boordevol klassieke gerechten als boerenkool met (vega)worst of andijviestamppot met gehaktbal en opa's jus, maar ook met heerlijke gerechten als Indonesische rendang en Pakistaanse dahl. Elke stamppot en stoofpot zit boordevol smaak en is perfect voor een koude winterdag. 'Oma's stamp- en stoofpotjes' is daarom het perfecte kookboek voor iedereen die gek is op stamppot en stoofpot. Van elk verkocht boek gaat er één euro naar stichting Oma's Soep. Stichting Oma's Soep brengt jong en oud in heel Nederland samen om zo eenzaamheid te overwinnen.
Tafel voor twee
Tafel voor twee
Eten
Voeding
9789023017141
Ontdek heerlijke recepten voor twee personen in 'Tafel voor twee' van Bre Graham. Als je graag kookt voor een geliefde, zoals een vriendin of familielid, zie je het liefst bij de eerste hap al een glimlach. Met de gerechten uit 'Tafel voor twee' lukt dat gegarandeerd. Eenvoudig te bereiden gerechten die proeven alsof je er de hele dag mee bezig bent geweest - dat is de filosofie achter de recepten uit dit fijne kookboek. Of je nu snel iets op tafel tovert na een drukke werkdag of juist extra wilt uitpakken met een uitgebreid diner: met de slimme trucs in dit kookboek bereid je in een handomdraai spectaculaire gerechten. Serveer tagliatelle met garnalen en pistache of maak een spinazie-kaastaart met verse kruiden. Meer tijd? Duik dan ook in de tips voor tafelaankleding en menusuggesties. En vergeet de cocktails niet! Bereid in een oogwenk de allerlekkerste tweepersoonsgerechten met 'Tafel voor twee'. Bre Graham woont in Londen, waar ze leeft van haar liefde voor eten. Zo is ze food writer & editor, host ze food-podcasts en organiseert ze private diners.
De groene bakplaat
De groene bakplaat
In 'De groene bakplaat' staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Het boek bestaat voor de ene helft uit veganistische en voor de andere helft uit vegetarische recepten. De hoofdstukken zijn ingedeeld op bereidingstijd. Denk aan curry van geroosterde wortel en bonen (30 min.), shakshuka uit de oven (45 min.) of gevulde pompoen met salie en geitenkaas (1 uur). Snijd de groenten, verdeel over de bakplaat, ga ontspannen achterover zitten en laat de oven het werk doen.
Supergezond
Supergezond
Geef je lichaam en gezondheid een opkikker met de recepten uit 'Supergezond'! In deze ultieme gezondheidsgids vind je maar liefst 200 recepten die je lichaam een boost kunnen geven. Boost je brein met een voedzame tonijnsalade, verzorg je buik en darmflora met heerlijke kimchi en versterk je botten met een smakelijke kokossoep. Van je huid, weerstand en hart tot je buik, brein en botten: élk aspect van je lichaam komt aan bod. Zo ontdek je snel alle gezondheidsvoordelen die bepaalde voeding met zich meebrengt. Met 'Supergezond' geef je jezelf de ultieme gezonde boost.
Elke dag Bakdag
Elke dag Bakdag
Eten
9789023017066
In 'Elke dag Bakdag' geeft Jayne Jubb je smoesjes om iedere dag iets lekkers te bakken. Van luxe en gewone broden tot zoete taarten en cakes: vanuit haar geliefde thuisbakkerij BuiksloterBakery laat Jayne je genieten van lekkernijen voor álle feestdagen. Van Sakura kersenpistachenotentaart om de lente in te luiden tot sinaasappel-speltcake om de verjaardag van onze koning te vieren. In elk hoofdstuk van dit bakboek vind je ook anytimers, die altijd kunnen - maar eigenlijk geldt dat natuurlijk voor alle recepten in dit boek. Zo kun je élke dag een heerlijk baksel op tafel te zetten, voor welke gelegenheid dan ook. 'Elke dag Bakdag' is daarom perfect voor iedereen die een excuus zoekt om te bakken.
Oma's soep
Oma's soep
Soep verwarmt, soep is nostalgie en soep verbindt. Stichting Oma's Soep wil jong en oud door heel Nederland samenbrengen en de strijd tegen eenzaamheid overwinnen. Om dat te bereiken organiseren ze onder andere kookdagen waarop studenten en ouderen samen de heerlijkste soepen koken, die daarna worden bezorgd bij eenzame ouderen thuis. In het kookboek 'Oma's soep' zijn de beste 50 soeprecepten van de leukste oma's gebundeld, samen met de persoonlijke verhalen die erbij horen. Op die manier kan iedereen genieten van een romige asperge-crèmesoep, verwarmende Joodse kippensoep en Franse vichyssoise. Want oma's soep is natuurlijk altijd het lekkerst! Van elk verkocht exemplaar van 'Oma's soep' wordt 1 euro gedoneerd aan Stichting Oma's Soep. 'Boven een pan soep een beetje praten en lachen en dan met z'n allen eten. Soms kan het leven zo eenvoudig zijn!' - Paul de Leeuw 'Met deze unieke recepten van oma tover je de lekkerste soepen op tafel.' - Sandra Ysbrandy, tv-kok
Athína
Athína
Eten
Voeding
Koken
9789023017103
In 'Athína' van Chloé Monchalin en Benjamin Rousselet vind je 80 recepten waarmee je de heerlijkste Griekse gerechten op tafel zet. Van aperitiefjes, rijke salades en verwarmende hoofdgerechten tot desserts en verfrissende cocktails: in dit prachtige kookboek ontdek je Griekenland zoals nooit tevoren. Maak een traditionele souvlaki, kies voor een risotto van orzo met venusschelpen of geniet van een spinazietaart met feta. Uiteraard vind je in 'Athína' ook heerlijke zoete desserts en sprankelende cocktails. Als kers op de taart is dit kookboek doorvlochten met prachtige, zonnige sfeerfotografie. Daarnaast vind je ook een aantal culinaire aanraders voor als je zelf naar Athene op vakantie gaat. 'Athína' is een echte must-have voor liefhebbers van de Griekse keuken - of voor wie heimwee heeft naar dit heerlijke vakantieland! Chloé Monchalin en Benjamin Rousselet runnen samen het populairste Griekse restaurant van Parijs: Grand Café d'Athènes. Na carrières in meerdere sterrenkeukens besloten ze hun passie voor Grieks eten met iedereen te delen.
De snelle bakplaat
De snelle bakplaat
Laat de oven het werk doen! In 'De snelle bakplaat' vind je 75 veelzijdige recepten waarmee je met maar 10 minuten voorbereiding en maximaal 30 minuten baktijd eenvoudig een gezonde maaltijd op tafel. Van doordeweekse gezinsmaaltijden tot luxe gerechten waarmee je punten scoort bij je partner. Van luie ontbijtjes tot het preppen van lunchtrommels. Van een tafel vol braadsledes voor een avond met vrienden of familie tot zoete traktaties. Maak bijvoorbeeld een alles-in-een Thaise vispastei, kindvriendelijke gnocchi met knapperige ham en erwten of geroosterde halloumi met aubergine, tomaten en pijnboompitjes. Of ga voor zoet met een granaatappel-yoghurtcake. Welk overheerlijke recept je ook kiest, een half uurtje later kun jij aan tafel met een heerlijke, gezonde een snelle maaltijd.
De wereldse bakplaat
De wereldse bakplaat
In 'De wereldse bakplaat' ga je met Rukmini Iyer, de koningin van de ovengerechten, mee op een heerlijke culinaire wereldreis! 'De wereldse bakplaat' staat bomvol met de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Zo prikken we in Afrika een vorkje piri-piri-garnalen met zoete aardappel mee, snoepen we in de Verenigde Staten van rocky-roadbrownies en eten we Indiase kip tandoori met munt in Azi√ę. In het Midden-Oosten schuiven we een Perzische kruidenfrittata in de oven, en we sluiten in Europese stijl af met een hartige taart. Met vis-, vlees-, vegetarische √©n veganistische recepten is er genoeg lekkers voor iedereen! Weinig moeite, veel smaak - dat is het mantra van de Britse bestsellerauteur Rukmini Iyer. Wereldwijd zijn er al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht van haar razend populaire kookboeken, waarin de bakplaat en haar Indiase roots vaak een prominente rol spelen. Of je nu vegetari√ęr, veganist, pescotari√ęr of een alleseter bent, met Rukmini's recepten zit je gegarandeerd gebakken.
De groene mama
De groene mama
In 'De groene mama' vind je als ouder (to be) concrete handvatten op het gebied van groen ouderschap. Want ja, ook opvoeden kan duurzaam! Van groen zwangeren, duurzame keuzes tijdens de kraamtijd, houten speelgoed en milieuvriendelijke kinderfeestjes tot natuurlijke cosmetica, plantaardige voeding, groen reizen en ecologisch schoonmaken: auteur Kari van der Heide laat je zien hoe je stap voor stap steeds groenere keuzes maakt in je dagelijks leven als ouder. 'De groene mama' is niet alleen inspirerend, maar ook praktisch, want Kari laat zien dat duurzaam en stylish prima samengaan. Daarmee is dit hét handboek voor groen ouderschap.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels