Kerk
66 Kruimels
Samen jong
Een praktisch boek over kerk zijn met jong en oud, gebaseerd op toonaangevend onderzoek. Samen jong van Sabine van der Heijen, Vincenza La porta en Jan Wolsheimer is een belangwekkende uitgave over samen kerk-zijn met de blik op de toekomst. In de VS verscheen het toonaangevende boek Growing Young. De auteurs onderscheidden op basis van grootschalig onderzoek zes kernwaarden die voor kerkelijke gemeenten essentieel zijn om vitaal de toekomst in de gaan. Nu verschijnt een Nederlandse bewerking van dit boek. Samen jong werkt de kernwaarden van Growing Young uit en voorziet deze van praktijkvoorbeelden van een tiental jeugdwerkers en van praktische adviezen. Hiermee is de waardevolle inhoud van Growing Young ‘op maat gemaakt’ voor de Nederlandse kerken. ‘Een essentieel boek voor iedereen die wil bijdragen aan de kerk van morgen.’ – Tabitha van Krimpen, Jonge Theoloog des Vaderlands
Welkom in de voorhof
Millennial-dominee David van der Meulen kwam bij zijn werk onder twintigers en dertigers tot een harde conclusie: Het evangelie ‘helpt’ hen niet. Ze hebben een al goed en gevuld leven en zien in ons Goede Nieuws geen toegevoegde waarde. En geen enkele kerk slaagt erin de brug naar hen te slaan. Tenzij... In dit boek schrijft de inmiddels bekende millennial-dominee over zijn ervaringen als pionier in het Amsterdamse concept ‘Licht Oud Zuid’ waar rond de kerk een ‘Voorhof’ is gecreëerd die aansluit bij de leefwereld van jonge mensen. Het is een nieuwe en aantrekkelijke manier voor de kerk om het binnenkerkelijke los te laten en de kerk uit te gaan; de voortuin in en dicht bij mensen zijn. Dit boek leert je allereerst hoe je er op uit moet gaan. Want vrijwel niemand komt naar je toe. Daarnaast laat het zien niet je eigen aanbod centraal staat, maar allereerst de vragen die twintigers en dertigers zelf hebben.Millenial-dominee: ‘Evangeliseren moeten we afleren'. David van der Meulen werkt als pionier en dominee tussen millenials in het project ‘Licht Oud Zuid’ in Amsterdam. Hiermee trekt hij veel media-aandacht. Er verschenen interviews onder meer in het Parool en op CIP.nl. Daarnaast is hij wekelijks live te horen op het seculiere station NH-radio.
De namiddag van het christendom
Het magnum opus van Halík over de toekomst van de kerk. In zijn theologisch-filosofische boek ‘De namiddag van het christendom’ schetst Tomáš Halík op profetische wijze de toekomst van de kerk. Hij stelt dat we niet leven in een tijdperk van verandering, maar in de verandering van een tijdperk. Al de crises die de kerk nu doormaakt, zijn nodig om tot een volwassener christendom te komen. Hij ziet de volwassener kerk als een kerk die over haar grenzen heen stapt en een wereldwijd broederschap helpt vormen. Het boek biedt een uiterst scherpe analyse van de huidige tijd en is een met grote overtuigingskracht geschreven meesterwerk. ‘Tomáš Halík is ervan overtuigd dat de huidige crisis de deur kan openen naar een nieuw middag-tijdperk in de geschiedenis van het christendom. Een belangrijk boek dat het lezen waard is.’- Paul Zulehner, emeritus-hoogleraar Pastorale theologie aan de Universiteit van Wenen.
Thuis
Een toegankelijk boek over de kerk als thuis. In ‘Thuis’ gaat theoloog Bram van de Beek in op de betekenis van de kerk. Hij geeft antwoord op de meest prangende vragen die in een gemeente kunnen spelen. Wat is ook alweer de betekenis van de doop? En van het avondmaal? Waarom toch elke keer weer die preek? Bram van de Beek gaat ook in op praktische vragen. Hoe ga je om met kerkverlaters? Hoe geef je het jeugdwerk vorm? Het is een toegankelijk boek in gewone taal om je kennis op te frissen; en om het er even bij te pakken, als er vragen komen. ‘Thuis’ kan gelezen worden als gevolg op ‘Ego’. Tijdens de Nacht van de Theologie 2022 werd de Theologie Oeuvreprijs toegekend aan Bram van de Beek vanwege zijn grote bijdrage aan de Nederlandse theologie.
Goede wijn
Waarderende gemeenteopbouw. Hoopvol. Stimulerend. Gewoon doen! De kern van kerk-zijn is vertrouwen. De kerken staan voor de vraag: hoe verder? Dit boek geeft hierop een concreet antwoord. Het belangrijkste is: zet een andere bril op en krijg zo oog voor het goede en waardevolle. En: ga in vertrouwen! \`Er gaat iemand met je mee. Dan volgt een beschrijving van de weg waarop deze waarden op een vanzelfsprekende manier realiteit worden. De weg van het vertrouwen. Dit boek loopt uit in een schets van de vertrouwensvolle gemeente. Zo n geloofsgemeenschap is voor de wereld van levensbelang.
Krachtiger dan je denkt
De opstandingskracht waarmee Jezus opstond uit de dood is in jou! Hoe zou de Kerk eruit zien als we dagelijks uit die opstandingskracht zouden leven? Beseffen we eigenlijk wel hoe overweldigend groot de kracht is die God ons geeft? Walfried Giltjes heeft passie voor een krachtige kerk. Als voorganger en spreker merkt hij dat christenen vaak juist geloven dat zij zwak zijn en maar weinig kracht bezitten. Walfried legt uit wat krachtige mensen zijn maar ook wat krachtige mensen niet zijn. Hij doet dat aan de hand van voorbeelden uit de Bijbel én uit zijn eigen leven. Een krachtige kerk bestaat niet uit krachtpatsers of superhelden die geen zwakte kennen, maar uit mannen en vrouwen die knielend hun leven overgeven aan Jezus. Een krachtige kerk is hongerig en nieuwsgierig naar het leven in volheid waar Jezus voor gekomen is. Verlang je naar een krachtig en betekenisvol leven? Dan is dit boek voor jou! Doelgroepen Christenen die tot hun bestemming willen komen Christenen op zoek naar kracht en levensvreugde Hongerige gelovigen Topics Eerlijke en open ontdekkingsreis Uitdagend en geloofsopbouwend Hoopvol OVER DE AUTEUR Walfried Giltjes (1977) is voorganger van ‘Shelter-Haarlem’, een evangelische gemeente in Haarlem. Walfried heeft passie voor een kerk die hongerig is naar meer van God. Hij is getrouwd met Maria en zij hebben drie kinderen in de tienerleeftijd. Walfried is graag buiten en houdt zich in zijn vrije tijd bezig met wandelen, zeilen en lekker eten.
Geloof en een hoop zonnepanelen
Een inspirerend boek over duurzaam kerk-zijn. Geloof en een hoop zonnepanelen van Kees Posthumus is een praktisch boek om je eigen leven én je kerk te verduurzamen. Overal in Nederlandse kerken zijn mensen op zoek naar een meer duurzame manier van leven. Want wie gelooft in een scheppende God, wil voor de prachtige schepping zorgen en deze bewaren als een kostbaar geschenk voor volgende generaties, ter ere van de Schepper. De weg naar een duurzame wereld vraagt om een lange adem, om theologie en inspiratie, en om navolgbare voorbeelden. In dit boek vind je het allemaal, in de vorm van reportages en interviews, recepten en verhalen, gebeden en praktische tips. Met illustraties van Martijn Cornelissen.
Zeven brieven uit de wereldkerk
Zeven kerkleiders uit het netwerk van GZB, KerkInActie en Verre Naasten komen aan het woord. Ze houden de kerk in Nederland een spiegel voor: om te bemoedigen, uit te dagen en te inspireren. De kerk in West-Europa heeft het moeilijk. Lange tijd gold het Westen als een christelijk werelddeel. De kerk speelde een centrale rol in de samenleving. Zendelingen en missionarissen trokken vanuit het Westen de wereld in om het goede nieuws te brengen. Die tijd lijkt voorgoed voorbij. Kerken zijn in zwaar weer terechtgekomen. Geloven in God is niet meer vanzelfsprekend en jongeren haken af. Op andere plekken in de wereld groeit en bloeit de kerk. Wat is het geheim van kerken in Afrika, Azië en Latijns-Amerika? Hoe kijken niet-Westerse christenen tegen de situatie van de kerk in het Westen aan? Wat zouden wij kunnen leren? Heeft de kerk in Nederland nog toekomst? In dit boek komen zeven kerkleiders uit het netwerk van GZB, KerkInActie en Verre Naasten aan het woord. In zeven brieven houden ze de kerk in Nederland een spiegel voor: om te bemoedigen, uit te dagen en te inspireren.
Als God renoveert, Missionaire kerk meer dan de parochie alleen
Missionaire kerk meer dan parochie alleen. Dat is de titel van de lang verwachte opvolger van de bestseller van James Mallon, Als God Renoveert. Dit boek beleefde zes drukken, veroverde de harten van duizenden katholieken en protestanten en liet een andere wind waaien in christelijk Nederland. James Mallon werkt zijn thema: leerling van Christus zijn en nieuwe leerlingen werven in zijn nieuwe boek verder uit. Want het niet alleen de parochie die het voortouw moet nemen. Als de missionaire parochie niet in alle geledingen van de kerk centraal staat, wordt het een moeilijk verhaal. James Mallon blijft niet steken in deze analyse, hij wijst een nieuwe weg voor christenen in deze tijd.
De sportcommunity
Veel jeugdleiders en kerken verlangen naar geestelijke groei van hun jongeren. Jongeren zijn immers de kerk van de toekomst? Tegelijkertijd verlaten veel jongeren de kerk omdat ze 'het' er niet meer vinden en komen niet-gelovige jongeren nauwelijks meer in aanraking met het Evangelie. Hoe houden we ze erbij? De auteurs van dit boek vonden het antwoord in de sportcommunity: een groep christenen uit de kerk die wekelijks met kinderen en jongeren uit de wijk gaat sporten. Dit geeft kerken de mogelijkheid om via sport verbinding met jongeren te maken, waarbij naast sport ook ruimte is voor gesprekken over het leven én over het geloof in Jezus. Zo vallen geloofsgroei en missionair-zijn samen en zijn jongeren niet slechts de kerk van de toekomst, maar volledig de kerk van nu! Dit boek staat vol inspirerende verhalen van sportcommunity's uit de hele wereld. Ook laten de auteurs met een verfrissende bijbelse onderbouwing zien hoe sport en lichaamsbeweging de basis kunnen vormen voor een moderne vorm van discipelschap en geven ze praktische handvatten om zelf een sportcommunity op te zetten.
Geloven in seizoenen
Geloven in seizoenen belicht de seizoenen in het geloofsleven en in de kerk. Herfst en winter, lente en zomer: ieder hebben ze hun eigen sfeer. Na de stormachtige herfst en de koude winter komt altijd weer de vrolijke lente en de rustige, vreugdevolle zomer. Veel hiervan is herkenbaar in het geloofsleven: de herfstige verlieservaring, maar ook de opbloeiende voorjaarsvreugde. Ook in het kerkelijk leven zijn er tijden van terugloop en overleven, maar ook van nieuwe bloei. Het is een invalshoek die veel creativiteit losmaakt en nieuwe inzichten biedt. Een boek dat je kan verrassen, persoonlijk of als groep. Dankzij de toegevoegde gespreksvragen is dit boek ook geschikt voor gesprekskringen.
Losertheologie
Van kerkverlating tot geloofsgroei en roeping: het verhaal van een jonge theoloog. ‘Losertheologie’ is het persoonlijke verhaal van theoloog Carmen Stoetzer-Melissant over hoe ze na jaren van kerkverlating een roeping kreeg van de God van haar jeugd. Een God die haar, een gepest en faalangstig mens met vluchtgedrag, vroeg het onmogelijke te doen: predikant worden. Maar hoe komt een zangeres met een neusringetje en tatoeages op de preekstoel terecht? Carmen vertelt haar kwetsbare en eerlijke verhaal over de zoektocht naar haar plek. Een prachtig boek voor iedereen die de kerk met één been heeft verlaten of die juist niet naar binnen durft te stappen.
De kerk is wat ze viert
Een boek over liturgie door de eeuwen heen. ‘De kerk is wat ze viert’ van Mieke Breij is het jubileumboek van de Liturgische Kring. In de afgelopen honderd jaar heeft zich in de protestantse eredienst een opzienbarende transformatie voltrokken. Een al te verbale domineesliturgie ontwikkelde zich tot eredienst van de geloofsgemeenschap, van waaruit de lofzang van de kerk van eeuwen kon opklinken. De nu 100-jarige Liturgische Kring fungeerde decennialang als motor van de vernieuwing. Mieke Breij beschrijft hoe de vernieuwing begon, gaandeweg haar beslag kreeg en de kerk blijft bepalen bij de adembenemende weg van de liturgie.
Back to basics
Op missionair vlak is er binnen de kerken heel veel gaande. Veel gemeentes zijn in de afgelopen jaren gestart met bezinning op missionaire thema’s of met missionaire activiteiten. Op tal van plaatsen zijn ook pioniers gestart. Dit alles leidt bij predikanten en andere leidinggevenden in de kerk tot veel fundamentele theologische vragen. In dit boek komen belangrijke theologische vragen uit de missionaire praktijk in zeven thema’s aan de orde. Thema’s als: visie op Jezus, ‘zieltjes winnen’, de kerk, tellen of wegen, het belang van de context en de rol van de predikant. De auteurs willen het inhoudelijk gesprek over deze thema’s onder met name predikanten, kerkelijk werkers en andere leidinggevenden in de kerk stimuleren. Nynke Dijkstra-Algra is als predikant in algemene dienst werkzaam als specialist missionair werk voor de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. Sake Stoppels is wetenschappelijk beleidsmedewerker binnen de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk en universitair docent Praktische Theologie aan de Vrije Universiteit, Amsterdam. ‘Twee gepassioneerde auteurs geven in dit boek verhelderende en uitdagende introducties van zeven thema’s die ertoe doen. Ik hoop dat het lezen en bespreken ervan het missionaire karakter van uw gemeente verrijkt en verdiept.’ – René de Reuver, scriba Protestantse Kerk www.uitgeverijboekencentrum.nl
Samensturing in de kerk
Kerk
9789043535182
'Samensturing in de kerk' van Rianca Evers en Wilbert de Goei geeft handvatten om het model van samensturing, dat zijn waarde bewezen heeft in de organisatiekunde, toe te passen in kerken. In Samensturing in de kerk werken Rianca Evers en Wilbert de Goei een werkbaar en haalbaar model uit voor nieuwe kerkstructuren: samen terug naar de oorspronkelijke missie van de kerk, samen sturen. Samensturing is een concept dat zijn waarde al heeft bewezen in de wereld van de organisatiekunde en verandermanagement. In dit praktische en inspirerende boek vindt u handvatten om dit model toe te passen in iedere gemeente.
Herkerken
Kerk
9789055605774
'Herkerken' laat zien hoe een periode van crisis en verandering, die in eerste instantie een kerk op scherp zet, met het juiste meebewegen kansen biedt om in te spelen op de uitdagingen van vandaag. Al geruime tijd vinden er maatschappelijke ontwikkelingen en kantelingen plaats die ook het kerk-zijn beïnvloeden. De coronacrisis heeft deze veranderingen extra zichtbaar gemaakt en versterkt. Maar voelen kerken de urgentie? En is er bereidheid tot aanpassen van hun koers? In 'Herkerken' nemen Remmelt Meijer en Peter Wierenga de belangrijkste uitdagingen voor de kerk van vandaag onder de loep. Aan de hand van scherpe vragen, theologische doordenking en praktijkverhalen trekken de auteurs lijnen naar een toekomst waarin kerken in beweging blijven en op zoek gaan naar een bijbelse en duurzame vorm van kerk-zijn. 'Herkerken' is een hartstochtelijk pleidooi voor de kerk als oefenplaats van de liefde. De auteurs laten zien hoe een periode van crisis en verandering uiteindelijk kansen biedt om als kerk de toekomst hoopvol tegemoet te treden.
Op zoek naar nieuwtestamentische gemeent
Dit boek bevat een studie die de weg baant tot terugkeer naar het wezen en de werken van de eerste nieuwtestamentische gemeente op basis van de uitspraak van de Heer Jezus, toen Hij zei: “Ik zal Mijn gemeente bouwen.” We kennen nu zo’n 2500 denominaties over de gehele wereld en in het algemeen bestaat het gevoel, dat men daar toch niet geheel aan voldoet, ook al pogen velen dit te verbloemen. Het grootste ideaal zal zijn als wij als christenen samen de weg terugvinden naar de gemeente, zoals Jezus die heeft bedoeld en als wij Hem niet teleurstellen bij Zijn komst die, naar wij hopen en vertrouwen, aanstaande is. Want deze, onze Gemeente is de Gemeente van de eindtijd, die staat voor een gebeuren dat ons leven totaal zal veranderen. Ons verlangen is de weg te herkennen die God in Zijn Woord heeft uitgestippeld. Wij hebben gepoogd bovenal de Bijbel zelf te laten spreken op weg naar dat ideaal. Jezus verkondigt de werkelijkheid van die nieuwe wereld. Het Koninkrijk Gods is een feit. Zijn wij de sleutel daartoe kwijt geraakt? En hoe vinden wij die terug?
Geboeide Vleugels
Geboeide vleugels als spiegel van kerkelijk leven in coronacrisis Als het niet of nauwelijks mogelijk is de kerkelijke vleugels uit te slaan, wat doe je dan als bisschop? De vrijheid om overal en nergens naar toe te gaan is beperkt, de kans om te handelen is aan zoveel regels gebonden. Gerard de Korte, de bisschop van ’s-Hertogenbosch, gaat toch vliegen door zijn bisdom. Hij doet dat met de pen en heeft slechts één doel: om zijn gelovigen een hart onder de riem te steken, met woorden uit de Bijbel, uit de traditie, uit zijn eigen leven die inspireren, met voorbeelden uit zijn bisdom die bemoedigen en verbinden. Zo is hij de kerken en de kloosters nabij met achttien brieven ter bemoediging en een speciaal woord rond Kerstmis. Geboeide vleugels, is de titel van deze bundel. En daarin komt ook de historicus in deze bisschop naar voren. Want hij legt vast wat de tweede en derde golf van corona (oktober 2020 tot september 2021) betekenen voor het kerkelijk leven en hoe het geloof juist nu van toegevoegde waarde kan zijn voor het dagelijks bestaan in Brabant. Daarmee is dit een bijzonder boek en tegelijk een vervolg op zijn eerste bundel in coronatijd, Het Verdriet van Brabant. Mgr. Dr. Gerard de Korte (1955, historicus en theoloog) is sinds 2016 bisschop van ’s-Hertogenbosch. Daarvoor was hij bisschop van Groningen-Leeuwarden en hulpbisschop in het aartsbisdom Utrecht.
Opener dan ooit
Kerk
9789043537001
Een bevlogen boek over nieuwe kansen voor kerken na de crisis, voor iedereen die hoopvol of juist sceptisch is over de kerk - of beide. In Opener dan ooit daagt Tim Vreugdenhil kerken uit om na de coronacrisis nieuwe kansen te zien en te grijpen. Leven is een kwestie van vallen en opstaan. Dat geldt zowel voor mensen als voor organisaties. In dit bevlogen boek richt Tim Vreugdenhil zich tot iedereen die nadenkt over hoe we na de coronacrisis weer kunnen opstaan. Kan de kerk daarbij helpen? Zeker! Als kerken tenminste zelf ook in beweging komen. De auteur kiest vijf velden waarop er voor kerken voldoende ontwikkelingspotentieel is: spiritualiteit, innovatie, inhoud, community en communicatie. Hij maakt er een spannende ontdekkingstocht van, met kritische vragen en wenkende perspectieven. Een boek voor wie hoopvol of sceptisch is over de kerk – of beide. Vreugdenhil daagt mensen en kerken uit om te ontdekken waar je staat en waar je graag naartoe wilt. Theologie zoals theologie bedoeld is: dit boek zet je aan tot denken én tot doen.
De hemel op aarde
'De hemel op aarde. Liturgie voor kerkgangers' van Kees de Ruijter is een populair-theologische uitgave waarin de belangrijkste aspecten van de liturgie worden behandeld. De hemel op aarde. Liturgie voor kerkgangers van Kees de Ruijter is een populair-theologische uitgave waarin de belangrijkste aspecten van de liturgie worden behandeld, met het oog op het gesprek in de gemeente. Hoe de kerkdienst eruitziet, dat staat al lang niet meer vast. Er zijn heel wat opties ontdekt en ontwikkeld om de eredienst vorm te geven. Dit heeft geleid tot verrijking, maar ook tot veel discussie. Dit boek wil de lezer helpen om het gesprek op een zinnige manier te voeren. De benadering van de auteur helpt om al die thema’s onderling te verbinden: achter alles wat mensen doen en meemaken in de kerkdienst is God bezig, die hier en nu genade uitdeelt en vrede sticht tussen mensen. Vanuit dat vertrekpunt kun je het gesprek zo voeren dat je elkaar niet kwijt raakt, maar samen verbonden wordt in Christus.
Daarom ga ik naar de kerk
In dit boek zet de auteur op positieve wijze uiteen waarom we (weer) naar de kerk zouden moeten gaan. De aanleiding voor het schrijven van dit boekje is de coronatijd, waarin online diensten de reguliere samenkomsten dreigen te vervangen. De auteur wil vooral voor de huidige generatie dertigers een handreiking bieden om de kerk te blijven bezoeken. De kerk is een plaats van ontmoeting met God, met anderen en met jezelf. Bovendien is samenkomen een missionaire kans. In de kerk – huis voor je ziel, hart en hoofd – valt wat te beleven, oefen je jezelf in nederigheid en ontvang je een voorproefje van wat komen gaat. Naar de kerk gaan is een kunst. Dit boek helpt om de kunst (opnieuw) te beoefenen.
Geschapen om te regeren
Kerk
9789463691369
Mogen vrouwen leidinggeven in de kerk? In dit boek bespreekt Robert Plomp de overwegingen van christenen die pleiten voor verschillende posities voor vrouwen en mannen. Daartegenover onderbouwt hij zijn eigen visie dat we in de Bijbel juist lezen dat er in Christus geen onderscheid is tussen man en vrouw.
Verzameld werk deel V-A
Kerk
9789043535519
In Verzameld Werk van Dr. A.A. van Ruler deel V-A zijn de teksten bijeengebracht en geannoteerd die betrekking hebben op belangrijke thema’s bij deze befaamde theoloog: kerk, liturgie, prediking, sacramenten. Het deel omvat vijf clusters teksten: 1. De kerk bezien vanuit het perspectief van predikant; 2. Aspecten van de kerk; 3. Zondag; 4. Prediking; 5. De sacramenten. Dr. D. van Keulen is als wetenschappelijke medewerker belast met de ontsluiting van de grote hoeveelheid teksten van prof. dr. A.A. van Ruler. Hij wordt ondersteund door een begeleidingscommissie onder voorzitterschap van prof. dr. G. van den Brink.
De kerk is fantastisch!
Kerk
9789043534772
De beschrijving van de kerk die Rik Torfs in ‘De kerk is fantastisch’ geeft, is niet altijd mooi. Vaak wel. Maar de kerk is ook een plaats van verrotting, een angstige hoedster van de absolute waarheid en een zedenmeesteres die het zelf met de moraal niet altijd even nauw neemt. Dat weerhoudt Rik Torfs er niet van haar zeer te waarderen. Hij kiest acht invalshoeken om naar de kerk te kijken. De kerk als gebouw. Als pleisterplaats voor ongelovigen. Als oase. Als hospitaal. Als bron van humor. Als plek van schoonheid en als waakvlam voor de verrijzenis. Acht perspectieven die proberen iets van haar te tonen zonder haar helemaal te willen vatten. De kerk blijft ongrijpbaar. Niemand kent haar. Ook de paus niet.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Posts
Bijbelteksten
Blogs
Liederen
Gedichten
Podcasts
Quotes
Preken
Video's
Nieuws
verwachtUpdates
Vacatures
verwachtInspiratie
Programma’s
Bedrijfsgegevens
DagelijkseBroodkruimels
M&K Group B.V.
Volta 10N
3241 LW Middelharnis
KvK: 67720471
BTW: NL857148187B01