Home > Webshop > Christelijke Boeken > Hemelse Huizen – Michelle Anthony

Hemelse Huizen – Michelle Anthony

 22,50

Uitverkocht

Aan de hand van 10 gebieden laat Michelle Anthony zien hoe je een levend geloof dat zich uit met hart, hoofd en handen kunt meegeven aan je kinderen en een opvoeding kunt vormgeven met het doel dat je kinderen God gaan leren kennen als hun Vader.

Uitverkocht

Contact ons per e-mail of telefoon.

  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Meer dan 44.000 vind-ik-leuks

Meer dan 25.000 volgers

Artikelnummer (ISBN\EAN): 9789082684605 Categorieën: ,

Beschrijving

Gemakkelijk kan de focus in de opvoeding vooral liggen op gedrag. Daarmee bestaat de kans dat we te weinig delen van wat het allerbelangrijkste is: een hart vol liefde voor God en mensen om je heen.

Dit boek ademt een verlangen om onze kinderen vanuit Bijbelse principes op te voeden tot mensen die als krachtige getuigen in de wereld kunnen staan.

Michelle Anthony laat zien hoe ouders die God en Zijn Woord willen volgen, een rol kunnen pakken in de groei en ontwikkeling van het geloofsleven van hun kinderen. Daarbij wordt je huis en je gezin benaderd als een oefenplaats; een omgeving waarin God, door Zijn Geest, de ruimte krijgt om de harten van je kinderen (en jouzelf) te vormen.

De 10 omgevingen die in dit boek worden uitgewerkt, geven je handvaten om ‘Hemelse Huizen’ te laten ontstaan; huizen waarin God aan het werk gaat met kinderen én ouders en waarin geloof vorm krijgt met hoofd, hart en handen. Zo kan een levend geloof worden doorgegeven van generatie op generatie.

Extra informatie

Auteur

Diverse auteurs

Pagina's

192

Uitvoering

Paperback

Uitgever

NoShow Media

ISBN

9789082684605

Anderen kochten ook…