Hoe vol is jouw emmer? -3-

Je emotionele emmer is leeg. Je bent uitgeput. Wat nu? Inderdaad, je gaat op zoek naar mogelijkheden weer op te laden. Logisch en toch niet de beste stap.

Voordat je echt goed kunt opladen is het nodig om helder te krijgen hoe het komt dat je emmer leeg is. Mocht je dat nog niet helder hebben gekregen, laat het weten: samen kom je verder!

In deze blog reik ik je de eerste sleutel aan. Deze sleutel staat bij mij met stip op nummer 1 en heeft direct een krachtige invloed op heel mijn doen en laten! De eerste sleutel is verbinding met God.

Hoe lang is het geleden dat het ‘fijn’ was om te geloven? Hoe lang is het geleden dat je echt goed contact had met je hemelse Vader? Denk aan het schilderij van Michelangelo: de schepping van Adam. Op dat schilderij zie je de uitgestrekte hand van God naar Adam. Dat is de manier waarop jouw leven bedoeld is: in harmonie met God. God die Zijn hand naar jou uitstrekt!

Wanneer ik in harmonie met God leef voel ik me energieker, is mijn emmer voller, ben ik veerkrachtiger en me meer bewust Gods liefde voor mij. Wanneer ik in harmonie met God leef hoor ik Zijn stem, bemoedigt Hij me en laat me weten dat Hij van me houdt. Dat geeft energie en laat al het andere om me heen zwijgen. Het laat me rusten in Zijn nabijheid!

Vraag jij je af of God wel op jou zit te wachten? Het antwoord is simpel: Ja! Wil je hier meer over weten of denk je van niet? Ik vertel je graag hoe God écht naar je kijkt!

Hartelijke groet,

Bas


www.flow-in.nl